A Dedoles 8. születésnapja


Mi a Dedoles-ben tudjuk, hogy minden ügyfelünk szereti a vidám mintákat és az öltözködés szabadságát. Fedezz fel 8 érdekes dolgot, amelyek a Dedoles-ben történtek az elmúlt évben, és így tudj meg egy kicsit többet rólunk.


1. Saját termékcsapatot építettünk ki. Új dizájnjaink 90%-a az ügyes szlovák tervezőink keze alól kerül ki, akik egy év alatt több mint 200 darabbal gazdagították a Dedoles termékkínálatát. Termékcsaládjaink alsóneművel, bokazoknikkal és sportzoknikkal bővültek. Azt szeretnénk, hogy mindig találjatok nálunk valami újat, ami meglepetést és egyben örömet is szerez nektek.


2. Ahhoz, hogy jobban tudjuk teljesíteni a megrendeléseiteket, és még több elégedett vásárlónk legyen, új és nagyobb raktárhelyiségekbe költöztünk, fejlesztettük a weboldalunkat, informatikai és készletgazdálkodási rendszerünket.


3. A Dedoles aprókért veletek közösen 50 000 fát ültettünk ki a Tátrai Nemzeti Parkban, amely mintegy 40 hektár területet jelent. Több mint 700 önkéntes vett részt a fák ültetésén, amiért mindannyiuknak nagy köszönettel tartozunk!


4. Új piacokat hódítottunk meg. Termékeinket jelenleg már nemcsak Szlovákiában, hanem Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Ausztriában, Szlovéniában, Romániában, Bulgáriában, Horvátországból, Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Nagy-Britanniában, Hollandiában és Írországban is megvásárolhatjátok. És ennél még tovább szeretnénk menni.


5. További Dedoles-munkatársakkal bővültünk. Már több mint 130-an vagyunk! Mindannyian mások vagyunk, de együtt egy tökéletes csapatot alkotunk. A társaság tulajdonosa és alapítója, Jaro Chrapko a 30. születésnapját ünnepelte, és új jövevényt vár a családjába, így hamarosan megint eggyel többen leszünk.


6. A nagy Zoknis kihívás kampányunkkal több mint 10 országban sikerült felhívnunk az emberek figyelmét a Down-szindrómás betegekre. Nektek is köszönhetően 8000 eurót tudtunk adományozni a szlovákiai Down-szindróma Társaságnak és további 2533 eurót a Down Syndrome International nemzetközi világszervezetnek, amely egyéneket és szervezeteket egyesít és támogat a világ minden tájáról. És tovább folytatjuk.


7. A koronavírus sem tudott megállítani minket! Az Egészségügyi Világszervezetnek nektek is köszönhetően 55 830 eurót adományoztunk a COVID-19 elleni küzdelemre. Mintegy 4000 pár Orvosság zoknit osztottunk szét az orvosok és egészségügyi dolgozók között hálánk jeléül az odaadó munkájukért.


8. Több mint 700 000 vásárlót vidítottunk már fel.

Csak az elmúlt évben több mint fél millió vidám megrendelést sikerült teljesítenünk. Nagyszerű, hogy a termékeink örömet tudnak szerezni annak ellenére, hogy lényegében csak apróságok.


Már most nagyon várjuk a következő sikeres Dedoles évet. Köszönjük, hogy velünk vagytok, nélkületek ma nem lennénk itt