A filozófiánk

Nekünk számít...

A Dedoles ahhoz a generációhoz szól, melynek fontos ruházata minősége és nem közömbös neki bolygónk jövője. Termékeink megvásárlásával a vásárlók támogatják a becsületes gyártókat, akik igazságosan jutalmazzák alkalmazottaikat és gondolnak annak a közösségnek megóvására, amelyben tevékenykednek.

Azt mondják, hogy ha a jelenlegi tempóban folytatjuk a fogyasztás növelését, 2050-ig hat Földre lenne szükségünk. A hulladék 75%-át teszi ki a műanyag, és mi nem szeretnénk, hogy a műanyag flakonok az óceánokban vagy az élelmiszeriparban végezzenek. Inkább újrahasznosítjuk és szép kézitáskákat vagy halacskás párnákat készítünk belőlük.

Nekünk fontos a lakosság egészsége. A káros anyagokat a levegőbe, a folyókba és óceánokba főleg az ipari termelés juttatja. Ezért olyan termékeket keresünk, amelyek a fenntarthatóság jegyében készültek, újrahasznosítottak, vagy újrahasznosított anyagokból készültek. Támogatjuk a kézimunkát, amely nem szennyezi a levegőt ártalmas anyagokkal.

Tudatában vagyunk annak, hogy nincs módunkban a világ minden problémáját megoldani, de tudjuk, hogy viselkedésünkkel és döntéseinkkel sok mindent befolyásolhatunk. Termékeink megvásárlásával minden vásárló bekapcsolódik kezdeményezésünkbe, melynek célja, hogy a világ szebb és élhetőbb hely legyen.

Tudjuk, hogy mindenki különleges....

A Dedoles azért különleges, mert különleges embereket köt össze: az alkalmazottait, a vásárlóit, a támogatóit és az üzletfeleit. A Dedoles portfóliója különleges, nincs benne hely olyan terméknek, amely bármilyen módon ártana az embereknek vagy a természetnek. Ebben nem kötünk kompromisszumot.

Tiszteljük az embereket és az érdeklődési körüket, igyekszünk megérteni, előre látni és teljesíteni vágyaikat, azokat is, amelyek nem hangzottak el. Termékeinket úgy válogatjuk össze, hogy vásárlóinkhoz a legjobb minőségű és legeredetibb darabok jussanak el, amelyek kifejezik az  egyéniségét. 

Mindegyik termékünknek kompromisszum nélkül kell teljesítenie két feltételt - eredeti dizájnnal és valamiféle hozzáadott értékkel kell rendelkeznie. Mielőtt hozzáadnánk a terméket az ajánlatunkhoz, mindig ellenőrizzük a gyártót és annak társadalomra gyakorolt pozitív hatását. Ez is egy oka, amiért nem talál máshol hasonló, eredeti darabokat. Olvassa el márkáink történeteit, melyek portfóliónkban kiemelt helyet foglalnak el.

 


A mi jövőképünk és igéretünk

A Dedoles ambíciója összekötni az eredeti és megtartható termékek becsületes gyártóit. Vásárlóinknak csak olyan minőséges termékeket akarunk kínálni, amelyek nem csak örömet szereznek, de jó érzést is keltenek.Minduntalan szeretnénk túlszárnyalni vásárlóink elvárásait, támogatni sokszínűségüket és érdekeiket. Mert tudjuk, hogy az egyéniség teszi a világot széppé.