A márkák története

Mindegyik termékünk kompromisszum nélkül teljesítenie kell két feltételt - eredeti dizájnnal és hozzáadott értékkel kell rendelkeznie. Mielőtt hozzáadnánk a terméket az ajánlatunkhoz, mindig ellenőrizzük a és annak társadalomra gyakorolt pozitív hatását. Ez is egy oka, amiért nem talál máshol hasonló, eredeti darabokat. Olvassa el márkáink történeteit, melyek portfóliónkban kiemelt helyet foglalnak el.

Válassza ki a márkát

Good Mood Vidám zoknik

The Mountain

Mr. Gugu & Miss Go

Spiral Direct

Lazy One

Lotus Leggings

Álom kézitáskák

Kő és az egészség

Hearts & Roses

Rock Off

Good Mood Vidám zoknik

A Dedoles márka küldetése - Támogatni az emberi egyediséget, hiszen kínálatunkban mindenki megtalálhatja azt a darabot, amely segítségével könnyeen kifejezheti magát. Ezért jelmondatunkhoz igazodva - "mindannyian különbözőek vagyunk és mindenki rendkívüli" - úgy döntöttünk, hogy létre hozzuk a Good Mood vidám zokni márkát. A vidám zoknikat Szlovákiában olyan tervezők tervezték, akik egy nyilvános felhívásra jelentkeztek. A zokniknak az a jellegzetessége, hogy mindkét darab más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Játékosak és színesek, a minták segítségével pedig egy történetet mesélnek. Egy történetet mindannyiunkról, kreativitásunkról és arról, amit szeretünk.

Miért különlegesek a Good Mood zoknik?

A Vidám zokni pár egy tökéletes, divatos ruhadarab, nem pedig egy unalmas karácsonyi ajándék. Az a küldetésük, hogy terjesszék mindannyiunk egyediségét és örömtelibb napokat hozzanak. Hiszen mosolyogva biztosan minden sikerülni fog.

A különböző zoknik a Down-szindróma nemzetközi napjához kapcsolódnak, amelyre minden évben, március 21-én emlékezünk, többek között a "zokni kihívás" segítségével. A zoknik e napon egyfajta jelképpé válnak, mert  alakjuka Down-szindrómát is okozó kromoszómára emlékeztet.Ezzel arra szeretnénk felhívni az emberek figyelmét, hogy bár a Down-szindrómás emberek különböznek az átlagtól, mégis rendkívüliek és sokféle módon inspirálhatnak bennünket. 

The Mountain

A The Mountain márka története 1972-ben kezdődik. Ebben az időben két barát, akiknek volt egy amerikai álmuk, elkezdték a kézzel készített övek gyártását. Különböző rendezvényeken és fesztiválokon árulták őket, ahol találkoztak hasonló beállítottságú művészekkel, akiknek az volt a vágyuk, hogy műveiket pólókon lássák viszont.

A The Mountain márka elnevezésről a legnépszerűbb dizájn döntött, amely hegyeket ábrázolt. Már az első nyomtató beszerzése óta az emberek egészsége, a természet és környezetünk védelme volt az első helyen. A  The Moutain a ruházatok művészi és eredeti dimenziójátra helyezi a hangsúlyt.

Jelenleg a The Mountain több mint 40 művésszel dolgozik együtt, akiknek a munkái megtalálhatók a pólókon, pulóvereken, ruhákon, bögréken, táskákon vagy gyermek bodykon. A leghíresebb művészek, akik együtt dolgoznak a The Mountainnal: Anne Stokes, Dean Russo, Lisa Parker, Seth Casteel, James, Ryman.

Mitől különlegesek a The Mountain darabok?

Az összes The Mountain darabot víz bázisú, reaktív színezéket nem tartalmazó színekkel festették A viz ezután mikroorganizmusok tisztítható, és újra felhasználható . A The Mountain ruhák pamutból készülnek - a pólók 100%-ban pamutból, a pulóverek pedig pamut és poliészter kombinációjából, így tökéletes mikroklímát és kényelmet biztosítanak. Ráadásul a pólók és a pulóverek kézzel batikoltak, ezért nem lehetséges, hogy 2 egyforma darabot találjon. A legtöbb dizájn 3D-s kialakítású.

Mr Gugu a Miss Go

A Mr. Gugu és Miss Go jelenleg az egyik legdinamikusabb divatmárkának számít Európában. A márka Lengyelországból származik, és célja hogy mindenkinek legyen esélye arra, hogy kifejezze egyediségét és kitűnjön a tömegből. Ezek a ruhák a minőségükkel és a kompromisszumot nem ismerő stílusukkal hívják fel magukra a figyelmet. Lehetővé teszi, hogy mindenki szabadnak érezze magát és kifejezze a saját egyéniségét. Csodálatos mintákat és színeket hoz a nagyvárosok és kicsi faluk utcáira is.

Mitől különlegesek a Mr. Gugu & Miss Go darabok?

A Mr. Gugu és Miss Go márka nem köt kompromisszumokat sem a stílusban, sem a gyártási folyamat során. Minden ruhadarabot 100%-ban Lengyelországban Bielsko-Biała-ban terveztek, varrtak és nyomtattak, ezáltal támogatják a helyi gazdaságot, és biztosítják az új technológiák fejlesztését. Sok más gyártóhoz hasonlóan nem viszik át a gyártást Kínába. Nem spórolnak a munkásaik fizetésén, mert tisztában vannak azzal, hogy valójában az alkalmazottak képviselik a céget. Az egész üzleti modell az alkalmazottak és a partnerek hűségén alapul, amely segítségével elérhetik céljaikat. A gyártási folyamat során nagy hangsúlyt fektetnek a környezet védelemre. Minden ruhadarabot olyan technikával készítenek, amely a szöveg pontos vágásával minimálisra csökkenti a textilhulladékot. A festékek, amelyekkel a Mr. Gugu és Miss Go ruhákat díszítik, nem tartalmaznak veszélyes anyagokat, így több alkalommal is megkapták a STANDARD OEKO-TEX® 100 védjegyet. Ez egy nemzetközileg elismert, független vizsgálati rendszer, amely értékeli az anyagokat, félkész és kész textiltermékeket az összes feldolgozási szinten. A védjegyet nagyon nehéz megszerezni, és csak azok a vállalatokat kapják meg, amelyek ruhái minden szempontból megfelelnek az összes szigorú kritériumnak.

A termékek dizájnja magára vonja a figyelmet, hiszen híres műalkotások és kortárs művészek által kreált bolondos motívumok megtalálhatók a pulóvereken, pólókon, leggingseken, fürdőruhákon és hátizsákokon. Mindegyik minőségi anyagból készült: pamutból, spandexből, poliészterből vagy nejlonból.

Spiral Direct

A Spiral Direct egy brit márka, amely heavy metálos divatra, férfi és női gótikus ruházatra és kiegészítőkre specializálódik. A piacon van már 1990 óta. A Spiral Direct pólók és pulóverek 100%-ban pamutból készültek, és a legtöbbnek mindkét oldal a mintás. Ezenkívül széles választékot kínál a viszkózból és az elasztánból készült ruhákból, nadrágokból és leggingsekből, valamint minőségi csipkéből, latexből és mű bőrből kśzölt ruházatból is. Az eredeti dizájnt tervezők és művészek segítségével alakították ki. A motívumokat világhírű játékok és filmek inspirálták, mint például a The Walking Dead, a Vikingek, az Assasin Creed, az American Horror Story. A Spiral Direct pedig egyike azon márkáknak, akik a mintákat engedéllyel használják fel.

Mitől különlegesek a Spiral Direct darabok?

 A Spiral Direct ruházat mintája AZO FREE festékekkel van nyomtatva azaz nem tartalmaz E102, E104, E110, E122, E124, E129 vagy egyéb reaktív összetevőket, amelyek kellemetlen bőrbetegségeket okozhatnak. A fekete színtartóssága és a ruhák hosszú élettartama pedig garantált.

A termékeket pulóvereket, fürdőruhákat, leggingseket, ruhákat és kabátokat, sőt, vászoncipőket –  vulkanizált ragasztó használata nélkül gyártják, a minták pedig mindkét oldalukon megtalálhatóak.

Lazy One

A Lazy One márka története az Egyesült Államokban kezdődik, a utah állambeli Sziklás-hegységben, ahol egy házaspárnak az volt az álma, hogy mosolyt varázsoljanak az emberek arcára a humoros boxer alsókkal, amik addig nem voltak kaphatóak. A filozófiájuk mentén - "a humor nevetséges" - kezdtek vicces szlogenekkel és dizájnokkal díszíteni nemcsak boxeralsókat, hanem pizsamákat, overallokat, pólókat és hálóingeket, alvó maszkokat. Fokozatosan kiegészítették kínálatukat plüss papucsokkal és egy teljes gyermek kollekcióval.

Mitől különlegesek a Lazy One darabok?

A Lazy One alkotói a természet szerelmesei. Tudatában vannak, hogy a műanyag mennyire szennyezi a környezetet, ezért elkötelezettek abban, hogy teljesen műanyagmentes cég legyenek. Alapvetően csak újrahasznosított papírból készült vállfákat használnak. A Lazy One darabokat azok számára tervezték, akik ön magukon is tudnak nevetni. A márka tervezői tisztában vannak azzal, hogy életünk több mint egyharmadát alvással töltjük. És ahogy a tudatunk szórakozásra vágyik, testünk megérdemli a kényelmes alvást. A megfelelő Lazy One darabbal ez garantált. A termékek 100%-ban pamutból készülnek, légáteresztőek hiszen számunkra ez a legkényelmesebb anyag.

Lotus Leggings

A Lotus Leggings márka egyszerű ötlettel indult.Szerette volna felkelteni a nőkben a vágyat az iránt, hogy kifejezzék és, kényelmesen érezzék magukat, miközben minőségi, leggingst viselnek. Az Egyesült Államokban alapulitott márka csak internetes üzletként indult, mára viszont világméretűve nőtte ki magát. Ma a leggingseken kívül számos más terméket is kínál, de még mindig legfőbb célja, hogy a ruhák viselője az eredeti dizájn segítségével kifejezze az egyéniséget és megmutassa, mit szeret.

Mitől különlegesek a Lotus Leggings darabok?

A Lotus leggings márka darabjait Kínában varrják. A gyártó nagy figyelmet fordít termékeinek magas színvonalára és a minőségre. Ezt úgy teszi, hogy tisztességes bérrel jutalmazza alkalmazottait, próbál tehetséges munkásokat alkalmazni és részben hátrányos helyzetű csoportok tagjait, például egyedülálló édesanyákat.A különböző mozgásformákra használható leggingsek előállításához használt anyagokat hosszan tartó teszteljárásnak vetették alá. A mozgáshoz tervezett leggingsek speciális, izzadtságot elvezető szövetből készültek. A leggingsekhez használt festékanyag a mosásnál nem fakul ki és nem tartalmaz veszélyes összetevőket.

Álmaink retikülje 

Ha valóban egyedi retikült szeretne, akkor most sikerült megtaláni. A retikülbeszállítónk nagy hangsúlyt fektet az anyagok és a dizájn kiválasztására. A termékek színeikkel, motívumaikkal és hasznos kis részleteikkel is felhívják magukra a figyelmet. Számos típus közül választhat. Az összes kézitáskát Csehországban és Lengyelországbans tervezték és gyártották és ugye tudjik, hogy a  retikülökből, akárcsak cipőkből, sosem elég.

Mitől különlegesek a Megálmodott retikülök (Vysnené kabelky)?

Ha egy szemernyi bűntudata is lenne egy következő retikül vásárlása miatt, reméljük, segítenek a tények, hogy újra felhasznált anyagokból, használaton kívüli ruházatból készültek és 100%-ban újrahasznosíthatóak. Ezért a kézitáskák megérdemlik az ÖKO meg-jelölést. A táskák nagyobb vásárlásokhoz, könyvek és laptop cipelésére is alkalmasak. A filc kézitáska ráadásul elbűvöli Önt könnyűségével is, gondos kialakítása pedig biztosítja, hogy nem fogja nyomni a vállát.

Kövek és egészség

A karkötőket, kulcstartókat és fülbevalókat, amelyek gyógyító erővel rendelkeznek a Kövek és  egészség (Kameň a zdravie) vállalat biztosítja számunkra. Ezeket a gyönyörű természetes köveket mindig érzéssel válogatják, a tulajdonos pedig gondoskodik az eredetiség vizsgálatáról. A féldrágakövek és gyöngyök olyan országokból származnak, ahol az előfordulásuk természetes.

Miben rendkívüliek a Kövek és egészség termékei?

A féldrágakövek megfizethetőek és gyakran használatosak az alternatív gyógyászatban. Gyógyító hatásuk van, energiát adnak és vonzzák a boldogságot és a szeretetet.

A féldrágakövek ökológiai és etikai szempontból tiszták. Bányászatuk és feldolgozásuk fenntartható, nem terheli a környezetet. A feldolgozó laboratóriumi munkakörülmények megfelelőek és a munkavállalókat nem zsákmányolják ki.

Hearts & Roses

A Hearts & Roses nevű kaland a London utcáin kezdődött, a híres Camden Market-ben, amely sok divatmárka otthona volt. A Hearts & Roses márka egy újfajta alternatív és vintage női divattal tűnt ki közülük. Ma főleg gót, pin-up retro, vintage ruhák és rockos darabok gyártója. Az időtálló ruhákat a márka saját tervezői tervezik, akiknek nagyon fontos a minőségi szövetek kiválasztása és az újitó ötletek.

Mitől különlegesek a Hearts & Roses darabok?

100%, hogy minden minta és szabás elnyeri tetszését, az ön megjelenése pedig mindenki szívét, aki majd meglátja ebben a ruhában. De ami a legfontosabb, hogy a ruha maximálisan kényelmes, leginkább pamutból készült, mely a legtermészetesebb anyag a bőrünk számára és kiváló a légáteresztő képessége. A cél az, hogy ne kössünk kompromisszumokat a tökéletes stílus és a maximális kényelem is elérhető.

Rock off

A Rock off egy angol márka, mely nagyraktára Liverpool-ban található. A legnagyobb zenei csillagok, számítógépes játék karakterek, film és sorozat szereplők figuráival díszített, engedélyekkel rendelkező ruházat kizárólagosan nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. 

Mitől különlegesek a Rock off darabok?

A pólók 100%-ban pamutból készülnek, ami a nyári fesztiválok során is maximális kényelmet biztosít. Az összes olyan darab, amit a Rock Off kínál, legyen az ruha vagy akár bögre, 100%-ban eredeti engedéllyel rendelkezik a nyomtatás pedig AZO festékek nélkül készül kiváló minőségben.