A márkák története

Mindegyik termékünk kompromisszum nélkül teljesít két tulajdonságot - eredeti dizájnnal és hozzáadott értékkel kell rendelkeznie. Mielőtt hozzáadnánk a terméket az ajánlatunkhoz, mindig ellenőrizzük a gyártót és annak szociális juttatásait. Ez is egy ok amiért nem talál máshol hasonló kombinációjú eredeti darabokat. Olvassa el márkáink történeteit, amelyek büszke részei portfoliónknak.

Válassza ki a márkát

Good mood Vidám zoknik

The Mountain

Mr. Gugu & Miss Go

Spiral Direct

Lazy One

Lotus Leggings

Álom kézitáskák

Kő és az egészség

Hearts & Roses

Rock Off

Good Mood Vidám zoknik

A Dedoles márka küldetése - folyamatosan támogatni az emberi egyediséget azáltal, hogy kínalatunkban mindenki megtalálhatja azt, ami valóban kifejezi saját személyiségét. Ezért a szlogen nevében: "mindannyian különbözőek vagyunk, mindenki rendkívüli" úgy döntöttünk, hogy létre hozzuk a Good Mood vidám zokni márkát. A vidám zoknikat Szlovákiában olyan tervezők tervezték, akik egy nyilvános felhívásra jelentkeztek. A zoknik azzal jellegesek, hogy mindegyik más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Játékosak és színesek, és a minták segítségével egy történetet mesélnek. Egy történetet mindannyiunkról, kreativitásunkról és arról amit szeretünk.

Miért különlegesek a Good mood zoknik?

A Vidám zoknikat egy tökéletesen divatos darabnak tekinthetjük, és nem pedig egy unalmas karácsonyi ajándéknak. Az a küldetésük, hogy terjesszék mindannyiunk egyediségét és örömtelibb napokat élvezhessünk. Hiszen mosolyogva biztosan minden sikerülni fog.

A különböző zoknik szimbóluma a Down-szindróma nemzetközi napjához kapcsolódik, amelyet évente március 21.-én emlékeztetünk a "zokni kihívás" segítségével. A zoknik e napon egyfajta jelképpé váltak, mert a kromoszóma hasonlít az alakjukra. Arról szól, hogy annak ellenére, hogy a Down-szindrómás emberek különbözőek, de rendkívüliek és sokféle módon inspirálhatnak bennünket. 

The Mountain

A The Mountain márka története 1972-ben kezdődik. Ebben az időben két barát, akiknek volt egy amerikai álmuk, elkezdték a kézzel készített övek gyártását. Különböző rendezvényeken és fesztiválokon árulták őket, ahol találkoztak hasonlóan hangolt művészekkel, akiknek a vágyuk az volt, hogy műveiket pólókra vihessék át.

A The Mountain márkára való elnevezésről a legnépszerűbb dizájn döntött, amely hegyeket ábrázolt. Már az első nyomtató beszerzése óta az emberek egészsége, a természett és környezet védelme volt az első helyen. A  The Moutain folyamatosan hangsúlyozza a ruházat művészi és eredeti dimenzióját.

Jelenleg a The Mountain több mint 40 művésszel együtt dolgozik együtt, akiknek a munkájukat megtalálják a pólókon, pulóvereken, ruhákon, bögréken, táskákon vagy gyermek bodykon. A leghíresebb művészek, akik együtt dolgoznak a The Mountainnal: Anne Stokes, Dean Russo, Lisa Parker, Seth Casteel, James, Ryman.

Miben különböznek a The Mountain darabok?

Az összes The Mountain darabot olyan színekkel festették, amelyek nem tartalmaznak reaktív színezéket és víz alapúak. A vizet ezután a mikroorganizmusok tisztítják, és visszakerülhet a forgalomba. A The Mountain ruhák előnyösen pamutból készülnek, a pólók 100% pamutból és a pulóverek a pamut és a poliészter kombinációjából, így tökéletes mikroklímát és kényelmet biztosítanak. Ráadásul a pólók és a pulóverek kézzel batikoltak, ezért nem lehetséges, hogy 2 egyforma darabot találjon. A legtöbb dizájn 3D-s kialakítású.

Mr Gugu a Miss Go

A Mr. Gugu és Miss Go jelenleg az egyik legdinamikusabb divatmárkának számít Európában. A márka Lengyelországból származik, és célja hogy mindenkinek legyen esélye arra, hogy kifejezze egyediségét, és kilépjen a tömegből. Ezzek olyan ruhák, amelyek meggyőzik a minőségükkel és a kompromisszumot nem ismerő stílusukkal, lehetővé teszi, hogy mindenki szabadon érezze magát és kifejezze a saját énjét. Színes és csodálatos mintákat hoz a nagyvárosokba és kisebb faluk utcáiba is.

Miben különböznek a Mr. Gugu & Miss Go darabok?

A Mr. Gugu és Miss Go márka nem köt kompromisszumokat sem a stílusban, sem a gyártási folyamatban. Minden ruhadarabot 100%-ban Lengyelországban Bielsko-Biała-ban terveztek, varrtak és nyomtattak, ezáltal támogatják a helyi gazdaságot, és biztosítják az új technológiák fejlesztését. Ez azzal a ténnyel is összefügg, hogy nem hajlandóak a gyártással Kínába menni. Nem spórolnak a munkásaik fizetésein, mert tisztában vannak azzal, hogy a munkásaik képviselik a cégüket külsőleg is és az egész üzleti modell az alkalmazottak és a partnerek hűségén alapul, amelyek nélkül semmit sem érnének el. A gyártási folyamat teljes mértékben figyelembe veszi a környezet védelmét. Minden ruhadarabot olyan technikával készítenek, amely minimálisra csökkenti a textilhulladékot, pontos vágásokkal szövetekbe. A festékek amelyekkel a Mr. Gugu és Miss Go ruhák nyomtatva vannak, nem tartalmaznak veszélyes anyagokat, és ezért szereztek ismételten STANDARD OEKO-TEX® 100 tanúsítványt. Ez egy nemzetközileg elismert, független vizsgáló rendszer, amely értékeli az anyagokat, félkész és kész textiltermékeket az összes feldolgozási szinten. A tanúsítványt nagyon nehéz megszerezni, és csak azokat a vállalatokat kapják meg, amelyek megfelelnek a ruhanemű szigorú kritériumainak minden részében.

A figyelmen kívül nem hagyható dizájnjaik, amelyeken híres műalkotások de teljesen bolondos motívumok együttműködve a jelenlegi művészekkel megtalálhatók a pulóvereken, pólókon, leggingseken, fürdőruhákon és hátizsákokon. Mindegyikük minőségi anyagból készült: pamutból, spandexből, poliészterből vagy nejlonból.

Spiral Direct

A Spiral Direct egy brit márka, amely heavy metálos divatra, férfi és női gótikus ruházatra és kiegészítőkre specializálódik. A piacon van már 1990 óta. A Spiral Direct pólók és pulóverek 100% pamutból készültek, és a legtöbbjüknek a motívum mindkét oldalán megtalálható. Ezenkívül széles választékot kínál a viszkózból és az elasztánból készült ruhákból, nadrágokból és leggingsekből, vagy minőségi csipkéből, latex és mű bőrből Az eredeti dizájnokat, tervezők és művészek együttműködésével hozták létre. A világhírű játékok és filmek által inspirált motívumok, mint például a The Walking Dead, a Vikingek, az Assasin Creed, az American Horror Story, a Spiral Direct egyike azon kevesek közül akiknek oficiális licenciója van vásárolva.

Miben különböznek a Spiral Direct darabok?

 A Spiral Direct ruházat AZO FREE címkével van ellátva, azaz nem tartalmaz E102, E104, E110, E122, E124, E129 vagy egyéb reaktív összetevőket, amelyek kellemetlen bőrbetegségeket okozhatnak. Mindazonáltal a fekete színstabilitás és a hosszú élettartam garantált.

Mindkét oldalán levő dizájnokat, amelyeket megtalál a pólókon, pulóvereken, fürdőruhákon, leggingseken, ruhákon és kabátokon, sőt vászoncipőkön is, amelyek ragasztók nélkül vannak gyártva vulkanizálási folyamattal.

Lazy One

A Lazy One márka története az Egyesült Államokban kezdődik, mélyen a Rock Mountains-ban az Utah északi részén, ahol egy házaspárnak volt egy álma, hogy mosolyt varázsoljanak az embereknél a piacon hiányzó humoros boxer alsóneműkkel. Az eredeti filozófiával "a humor nevetséges" kezdtek vicces szlogenekkel és dizájnokkal díszíteni nemcsak boxer alsóneműket, hanem pizsamákat, overallokat, pólókat és hálóingeket, alvó maszkokat. Fokozatosan hozzáadták a plüss papucsokat és egy egész gyermek kollekciót.

Miben különböznek a Lazy One darabok?

A Lazy One alkotói a természet szerelmesei. Tudatában annak, hogy a műanyag hogyan szennyezi a környezetet, elkötelezettek abban, hogy teljesen műanyagmentes cég legyenek. Alapvetően csak újrahasznosított papírból készült fogasokat használnak. Minden Lazy One darabot azok számára terveztek, akik meg tudják saját magukat viccelni. A márka tervezői tisztában vannak azzal, hogy életünk több mint egyharmadát alvással töltjük. És ahogy a tudatunk szórakoztatásra vágyik, testünk megérdemli a kényelmes alvást. A megfelelő Lazy One darabbal ezt megkaphatja. 100% pamutból készülnek, légáteresztőek és a testünknek ez a leginkább kényelmes légáteresztő anyag.

Lotus Leggings

A Lotus Leggings márka egyszerű gondolattal kezdte el írni történetét: kiváltani a nőkben a vágyat, hogy kifejezzék személyiségüket és, hogy kényelmesen érezzék magukat, miközben minőségi, kényelmes leggingset viselnek. Az Egyesült Államokban alapuló márka csak internetes üzletként indult, manapság már világméretű formátumra nőtt . Ma már a leggingseken kívül számos más darabot is kínál, de még mindig központi témája, hogy kifejezze az egyéniséget és azt amit szeret eredeti dizájnokon keresztül.

Miben különböznek a Lotus Leggings darabok?

A Lotus leggings leggingseket Kínában varrják. A gyártó tiszteletben tartja termékeinek magas színvonalát és minőségét. Ezt biztosítja azzal, hogy tisztességes bérel jutalmazza munkásait, iparkodik tehetséges munkásokat alkalmazni és részben hátrányos helyzetű csoportokat, mint például az egyedülálló édesanyákat. A legingsek különböző célokra történő előállításához használt anyagokat sokáig tesztelték. Az összes mozgási tevékenységre tervezett leggingsek speciális szálakkal rendelkeznek, amelyek szabályozzák az izzadság elvezetését. A leggingsek mindegyike olyan színekkel vannak nyomtatva, amelyek nem mosódnak ki és nem tartalmaznak veszélyes összetevőket.

Álom kézitáskák

Ha valóban szokatlan kézitáskát kívánt, akkor pont a kezében van. A kézitáska szállítónk gondoskodik az anyagok és a dizájnok kiválasztásáról. A kézitáskák felkeltik figyelmét színeikkel, motívumukkal és funkcionális részleteikkel. Számos típus közül választhat. Az összes kézitáskát Csehországban és Lengyelországbans tervezték és gyártották A kézitáskákból úgy, mint a cipőkből, sosem elég.

Miben rendkívüliek az álom kézitáskák?

Ha bármilyen bűntudata is van, hogy egy következőre már nincs szüksége, reméljük, hogy az az információ, hogy a kézitáskák másodlagos anyagokból, felesleges ruházatokból és 100% -ban újrahasznosíthatóak, biztosan tetszeni fog. Ezért a kézitáskák megérdemlik az ÖKO-jelölést. A táskák nagyobb vásárlásokhoz, szkriptekhez és laptopokra is alkalmasak. A filc kézitáska elbűvöli Önt könnyűségével és a kifinomult dizájnja biztosítja, hogy nem fogja nyomni a vállát.

Kő és az egészség

A karkötőket, kulcstartókat és fülbevalókat, amelyek gyógyító erővel rendelkeznek a Kő és az egészség vállalat forgalmazza számunkra. Ezek a gyönyörű természetes kövek mindig érzéssel vannak válogatva és a tulajdonos gondoskodik arról, hogy hitelességük ellenőrizve legyen. A féldrágakövek és gyöngyök olyan országokból származnak, ahol az előfordulásuk természetes.

Miben rendkívüliek a Kő és az egészség termékei?

A féldrágakövek megfizethetőek és gyakran használatosak az alternatív gyógyászatban. Gyógyító hatásuk van, energiát adnak és vonzzák a boldogságot és a szeretetet.

A féldrágakövek ökológiai és etikai szempontból tiszták. Bányászatuk és feldolgozásuk fenntartható, és nem terheli a környezetet. A feldolgozó laboratóriumi munkakörülmények igazságosak és a munkavállalókat semmilyen módon nem használják ki.

Hearts & Roses

A Hearts & Roses nevű kaland a London utcáin kezdődött, a híres Camden Market-ben, ahol sok divatmárka otthona volt. A Hearts & Roses márka feltünő volt közöttük egy újfajta alternatív és vintage női divatal jelent meg. Ma főleg gótikus, pin-up retro, vintage ruhák és rokkos darabok gyártója. Az időtlen ruhákat a márka belső tervezői tervezik, akik ügyelnek a minőségi szövetek és a friss dizájnok kiválasztásában.

Miben rendkívüliek a Hearts & Roses darabok?

Minden motívum és szabás 100%-ban elnyeri a szívét, és a megjelenése pedig mindazoknak a szívüket akik meglátják Önt. De ami a legfontosabb, hogy a ruha maximálisan kényelmes, leginkább pamutból készült, ami a legtermészetesebb a bőrünk számára és a leglélegzőbb. A cél az, hogy ne hozzunk kompromisszumokat a tökéletes stílus és a maximális kényelem között.

Rock off

A Rock off egy angól cég Liverpool-ban lévő raktárokkal, ahol kizárólag, nagykereskedelmi szinten ,licencióval rendelkező ruházatot és kiegészítőket adnak el a legnagyobb zenei csillagokkal és karakterekkel, számítógépes játékokkal, filmekkel és sorozatokkal. A pólók lehetővé teszik zenei és film ízlésének kifejezését.

Miben rendkívüliek a Rock off darabok?

A pólók 100% pamutból készülnek, ami a nyári fesztiválok során is maximális kényelmet biztosít. Az összes olyan darab, amit a Rock Off kínál, függetlenül attól, hogy az ruha vagy bögre 100% -ban eredetiek és van licenciójuk, kiváló minőségű nyomtatás AZO festékek nélkül.