A személyes adatok feldolgozása a marketinghez

Az Ön személyes adatai (név, telefonszám, e-mail cím, cookie-k, bevásárlási preferenciák, valamint a weboldalunkon található termékek és információk iránti érdeklődés) a Dedoles s.r.o. 10 évig felhasználja az utolsó vásárlásától az érdekes és releváns ajánlatok, hírek, ajánlataink megtekintéséhez és elküldéséhez. A személyes adatok feldolgozása céljára való engedélyezés önkéntes alapon történik. Az adatokat a törvénynek megfelelően dolgozzuk fel e cégekkel vagy eszközökkel együttműködve - a Google, a Facebook Ireland Ltd., a Exponea s.r.o., a Criteo Gmbh, a Marketinger s.r.o. - hogy maximalizáljuk a látogatását az oldalunkon.

Ön bármikor megszakíthatja a jóváhagyását a tőlünk kapott e-mailekben. Minden e-mail tartalmaz egy linket, amellyel azonnal leiratkozhat a hírlevélről. Kikérheti tőlünk az összes adatot is, kérheti módosításukat vagy törlésüket. Bármilyen probléma esetén kapcsolatba léphet a Személyes adatvédelmi hivatallal.

Az adatvédelem fontos számunkra, és nagyon felelősségteljesen vállaljuk. Ha valami nem világos Önnek vagy szeretne több információt az adatvédelemről, kérjük, forduljon hozzánk a szia@dedole.hu címen, és örömmel válaszolunk minden kérdésére.