Dedoles apró a WHO számára

A koronavírus járvány miatt 2020.3.16-tól 5.31-ig ideiglenesen módosítottuk a gyűjtés célját, s az összegyűjtött összeget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjának adományozzuk, hogy a koronavírus-járvány elleni harcban segítsünk. Együtt így 20 399 474,7 Forinttal támogattuk, amit nagyon köszönünk.


Kedves vásárlók, mivel számunkra az egészség elsődleges és most sokkal fontosabb az egészségünket védeni mint máskor, így tettünk pár intézkedést a ti és a kollégáink védelme érdekében.

Csomag kézbesítése:
Csomagjaitokat házhoz szállítjuk futárral. Óvintézkedések miatt ideiglenesen töröltük a személyes átvétel lehetőségét az átvevóhelyeken.


Hogyan felkészülni a csomag átvételére?
Azt ajánljuk, hogy a csomag átvételekor legyen az arcotokon szájmaszk. A csomag átvétele után ne felejtsetek el kezet mosni. Tanácsos, hogy a rendelésnél bankkártyás online fizetést válasszatok, így a szállítmányt a lehető leggyorsabban felvehetitek. Ennek köszönhetően minimalizáljátok a kapcsolatot egy másik személlyel.


A termék visszaküldése és reklamációja
Több alkalmazottunk otthon maradt gyermekeivel. Ezért lehetséges hogy a reklamációk és a csomagok újraküldése a szokásosnál később kerülnek feldolgozásra. Ezért a visszaküldés vagy termék reklamációk/visszaküldés feldolgozásának idejét 100 napra állítottuk be.


Dedoles aprópénz
A koronavírus járvány miatt 2020.3.16-tól 5.31-ig ideiglenesen módosítottuk a gyűjtés célját, s az összegyűjtött összeget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjának adományozzuk, hogy a koronavírus-járvány elleni harcban segítsünk. Együtt így 19,283,179.53 Forinttal támogattuk, amit nagyon köszönünk.


Az alkalmazottaink biztonsága
Mindenkinek, akinek a munkaköre megengedi, engedélyeztük, hogy otthon dolgozzon. A raktárban végzett munkánál fokoztuk a megelőző higiéniai intézkedéseket és növeltük a munkaterületek tiszításának és fertötlenítésének intenzitását.


Sok egészséget, erőt és optimizmust kívánunk mindnyájatoknak. Együtt ez is sikerülni fog.

A Ti Dedoles csapatotok