Együtt vagyunk veletek


Kedves vásárlók, mivel számunkra az egészség elsődleges és most sokkal fontosabb az egészségünket védeni mint máskor, így tettünk pár intézkedést a ti és a kollégáink védelme érdekében.

Csomag kézbesítése:
Csomagjaitokat házhoz szállítjuk futárral. Óvintézkedések miatt ideiglenesen töröltük a személyes átvétel lehetőségét az átvevóhelyeken.


Hogyan felkészülni a csomag átvételére?
Azt ajánljuk, hogy a csomag átvételekor legyen az arcotokon szájmaszk. A csomag átvétele után ne felejtsetek el kezet mosni. Tanácsos, hogy a rendelésnél bankkártyás online fizetést válasszatok, így a szállítmányt a lehető leggyorsabban felvehetitek. Ennek köszönhetően minimalizáljátok a kapcsolatot egy másik személlyel.


A termék visszaküldése és reklamációja
Több alkalmazottunk otthon maradt gyermekeivel. Ezért lehetséges hogy a reklamációk és a csomagok újraküldése a szokásosnál később kerülnek feldolgozásra. Ezért a visszaküldés vagy termék reklamációk/visszaküldés feldolgozásának idejét 100 napra állítottuk be.


Dedoles aprópénz
Normál esetben lehetővé tesszük a fák ültetéséhez való hozzájárulást. A jelenlegi szituáció miatt ideiglenesen módosítottuk a gyűjtés célját. A összegyűjtött összeg 100%-át az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjának adományozzuk, hogy a koronavírus-járvány elleni harcban segítsünk. A Dedoles a begyűjtött összeget megkétszerezi akár 3 400 000 összegig. Több információ >>


Az alkalmazottaink biztonsága
Mindenkinek, akinek a munkaköre megengedi, engedélyeztük, hogy otthon dolgozzon. A raktárban végzett munkánál fokoztuk a megelőző higiéniai intézkedéseket és növeltük a munkaterületek tiszításának és fertötlenítésének intenzitását.


Sok egészséget, erőt és optimizmust kívánunk mindnyájatoknak. Együtt ez is sikerülni fog.

A Ti Dedoles csapatotok