Erősségeink

Önmegvalósítás.

Nálunk mindenki megtaláljaazt a terméket, amellyel kifejezheti saját ÉN-jét, érdeklődési körét.

Elégedettség.

Mindaz mögött, amit a Dedolesben csinálunk, vásárlóink, alkalmazottaink, beszállítóink és üzleti partnereink elégedettsége rejlik. Minden vásárlónk egyaránt fontos, és az elégedettség érdekében 100%-ot nyújtunk mindig.

Eredetiség.

Csak eredeti dizájnú ruhákat és ajándékokat kínálunk önnek, amelyek egyszerre minőségiek és kiválóan betöltik a nekik szánt funkciót.

     

Növekedés.

Arra törekszünk, hogy folyamatosan megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Nem vagyunk földhözragadtak, szeretünk új dolgokat kipróbálni és új megoldásokat találni, hogy a legjobb és legeredetibb vásárlási élményt nyújtsuk Önnek. Ha sok olyan ember találkozik, aki törődik a környezetével, a természettel és a jövő nemzedékeivel, akkor mindannyian együtt fejlődhetünk. Ezért tiszteljük minden vásárlónkat, alkalmazottainkat és partnerünket.


     

Történetek.

Egy Dedoles darab vásárlásával nemcsak örömet szerezhet magának, hanem jót is tehet. Minden termék mögött egy történet rejlik, ami egyedivé teszi azt. Ha önnek fontos a környezettudatosság, a helyi termelők vagy a menhelyi állatok támogatása, esetleg mindez, nálunk csakis olyan termékeket vásárolhat, amelyek valamilyen módon pozitívan hatnak a természetre, társadalomra. Olvassa el az összes történetet a következő linkre kattintva: https://www.dedoles.hu/történetek-márkákról