INGYENES SZÁLLÍTÁS 19 000 FT FELETT

    Menü

A filozófiánk

Nekünk számít...

A Dedoles annak a generációnak van itt, akiknek fontos ruházatuk minősége, és nem közömbös nekik bolygónk jövője. Termékeink megvásárlásával a vásárlók támogatják a becsületes gyártókat, akik igazságosan jutalmazzák alkalmazottaikat, és gondolnak a közösség megóvására, amelyben tevékenykednek.

Azt mondják, hogy ha a jelenlegi tempóban folytatjuk a fogyasztás növelését, 2050-ig hat Földre lenne szükségünk. A hulladék 75%-át teszi ki a műanyag, és mi nem óhajtjuk, hogy a műanyag flakonok az óceánokban vagy az élelmiszeriparban végezzék. Inkább újrahasznosítjuk és szép retikülöket vagy halacskás párnákat készítünk belőlük.

Nekünk fontos a lakosság egészsége. A káros anyagokat a levegőbe, a folyókba és óceánokba főleg az ipari termelés bocsájtja ki. Ezért olyan termékeket keresünk, amelyek fenntartott eljárással készültek, újrahasznosítottak, vagy újrahasznosított anyagokból készültek. Támogatjuk a kézimunkát, amely nem szennyezi a levegőt ártalmas anyagokkal és emisszióval.

Tudatában vagyunk annak, hogy nincs módunkban minden világi problémát megoldani, de tudjuk, hogy viselkedésünkkel és döntéseinkkel sok mindent befolyásolhatunk. Termékeink megvásárlásával minden vásárló részese lesz ama kezdeményezésnek, hogy a világ szebb, élhetőbb hely legyen.

Tudjuk, hogy különlegesek vagyunk....

A Dedoles azért különleges, mert különleges embereket köt össze: az alkalmazottait, a vásárlókat, támogatókat és üzletfeleket. A Dedoles portfóliója különleges, nincs benne hely olyan terméknek, amely bármilyen módon ártana az embereknek vagy a természetnek. Ebben nem kötünk kompromisszumot.

Tiszteljük az embert, és az érdekeit, igyekszünk megérteni, előre látni és teljesíteni vágyaikat, azokat is, amelyek nem hangzottak el. Minden terméket úgy válogatunk össze, hogy Önhöz a legminőségesebb és legeredetibb termékek jussanak el, amelyek kifelyezik az Ön egyéniségét.

A 3D pólóink 100% Oeko-tex bizonylattal rendelkeznek és víz alapú organikus festékanyagokkal vannak színezve. Ennek köszönhetően a minták realisztikusak és ami fontos, sokáig megőrzik minőségüket, mivel a festéket egyenesen az anyagrostokra viszik fel.

Ökologikusak további termékeink is - a megálmodott retikülök PET flakonokból készültek, a világ legjobb gyertyái újrahasznosított olajból, aminek köszönhetően több száz liter vizet takarítanak meg, a mi ceruzáink nőnek, és az öko táskák, amik müanyag zacskók ezreit spórolják meg.

 


A mi jövőképünk és igéretünk

A Dedoles ambíciója összekötni az eredeti és megtartható termékek becsületes gyártóit. Vásárlóinknak csak olyan minőséges termékeket akarunk kínálni, amelyek nem csak örömet szereznek, de jó érzést is keltenek.Minduntalan szeretnénk túlszárnyalni vásárlóink elvárásait, támogatni sokszínűségüket és érdekeiket. Mert tudjuk, hogy az egyéniség teszi a világot széppé.

A személyes adatai nálunk biztonságban vannak. Kérjük, olvassa el a személyes adatok feldogozásának feltételeit.