Karácsonyi összefoglalás


Nagyon jó dolgokat tettünk, amelykre köszösen büszkék lehetünk.

Márciusban együtt már másodszor támogattuk a Down-szindrómás gyermekeket a zokni kihívás segítségével.A beszedett pénzért élvezhették a nyári tapasztalat táborokat.

Októberben az Önök segítségével sikerült 50 000 fát kiültetnünk ez esetben a Tátrában. Egy új Dedoles erdő született.

A 2019-es évben rengeteg új termék került kínálatunkba, melyeket érdemes megemlítenünk. Konkrétan több mint 80 új Vidám zokni, 36 licenciált termék a Warner Bros által és 65 darab női és férfi alsónemű.

Hisszük, hogy tovább fogunk növekedni és fejlődni, úgy mint az erdőnk. Továbra is szeretnénk életre kelteni az egyediséget, és jobb helyet teremteni a világból. Mert az egyéniség szebbé teszi a világot.

Azt mondják, hogy a legnagyobb öröm az, amikor másoknak szerezhetünk örömet. Számunkra végtelen öröm az, amikor az ügyfeleink elégedettek. Tehát 2020-ben még többet fogunk igyekezni, erre számíthat. Rengeteg új terméket készítünk Önöknek és persze sok sok vidám zoknit.
És a vidám dizájnok másik féle ruházatra is továbbhaladnak. Kitalálja hogy melyikre? Már nagyon várjuk, hogy bemutatjuk. A 2020-es év tehát tele lesz meglepetésekkel és tevékenységekkel, amelyekkel együtt segítünk és gazdagítjuk környezetünket.


Szívünkből kívánunk Önnek kellemes ünnepeket és sok sok örömet a 2020-es Újévben.

Az Ön Dedoles csapata