Postaköltség


A postaköltség a fizetési és a kézbesítési módtól függ.

Termékeinket a GLS futárszolgálat juttatja el vevőinkhez, illetve a Pick Pack Pont bármelyik csomagpontjára is rendelheti a kiszállítást.

 

GLS
A kézbesítés előtt a futár SMS-ben értesíti, így lehetősége nyílik egy számára is alkalmas kézbesítési időpontban megegyezni vele. Mindent megteszünk azért, hogy a kézbesítés a lehető legkényelmesebb és legjutányosabb legyen számára.

 

Pick Pack Pont
A csomagot az Ön által választott csomagpontra szállítjuk. A csomagpontok listáját ezen a linken találhatja meg: http://www.pickpackpont.hu/#map. A csomag megérkezéséről E-mailt és SMS értesítést kap, valamint a csomag átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésére. A csomag megőrzésének meghosszabítása lehetséges, mégpedig 7 nappal – de ez nem történik meg automatikusan.

 

Az elektronikus fizetésekhez szóló megjegyzés: Semmi képpen sem jutunk a bejelentkezési adataihoz a számlájától vagy az adataihoz a kártyájától, ezt csak a bank biztonsági oldalán tölti ki.

Ha kérdése akadna a szállítással vagy a fizetési móddal kapcsolatban, ne habozzon minket felkeresni a szia@dedoles.hu e-mail címen.