Postaköltség


A postaköltség a fizetési és a kézbesítési módtól függ.

Termékeinket a GLS futárszolgálat juttatja el vevőinkhez, illetve a Pick Pack Pont bármelyik csomagpontjára is rendelheti a kiszállítást.

 

GLS
A kézbesítés előtt a futár SMS-ben értesíti önt, így lehetősége nyílik egy mindkettőjük számára alkalmas kézbesítési időpontban megegyezni. Mindent megteszünk azért, hogy a kézbesítés a lehető legkényelmesebb és legolcsóbb legyen.

 

Személyes átvétel Pick Pack ponton (800+ átvevőhely)
A csomagot az Ön által választott csomagpontra szállítjuk. A csomagpontok listáját erre a linkre katintva találhatja meg: http://www.pickpackpont.hu/#map. A csomag megérkezéséről E-mailt és SMS értesítést kap, valamint a csomag átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésére. A csomag megőrzésének meghosszabítása lehetséges, mégpedig 7 nappal – de ez nem történik meg automatikusan.

 

Az elektronikus fizetésekhez szóló megjegyzés: Mi semmi képpen sem jutunk a bejelentkezési vagy személyes adataihoz a számlájától vagy a kártyájától, hiszen ezeket csak a bank biztonsági oldalán írja be.

Ha kérdése akadna a szállítással vagy a fizetési móddal kapcsolatban, ne habozzon minket felkeresni a Kapcsolat - Küldjön üzenetet e-mail címen.