Pride 2021


Büszkék vagyunk a színeinkre 🏳️‍🌈

A színes szivárványzászló már 1978 óta az LMBT+ közösség jelképe. A zászló a büszkeséget, a szivárvány pedig a természetességet jelképezi. Arra biztatja az embereket, hogy ne éljenek hazugságban. PRIDE kollekciónknak is hasonló a célja – a színes darabok segítségével könnyedén ki tudod fejezni igazi énedet.


A #PRIDE 2021-et ünnepeljük

A sztereotípiák unalmasak. Mi a Dedolesnél nem fogadjuk el a diszkrimináció semmilyen formáját. Mindannyiunk sokszínűségét, vidámságát és hitelességét ünnepeljük. Szivárványos kollekciónk a hozzáállásunkat tükrözi. A szerelem és a divat nem ismer határokat.Miért éppen júniusban?

1969 júniusában került sor a Stonewall-lázadásra, amely az LMBT+ közösség tüntetéseinek kezdete volt az egyenlő jogokért és hogy véget vessenek az ellenük irányuló üldözésnek az Egyesült Államokban és fokozatosan a világ minden pontján. Minden évben azoknak az egyéneknek a bátorságára emlékeztet bennünket, akik úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a világot, amelybe születtek, és véget vetnek az évek óta tartó elnyomásnak.