A termékek tulajdonságai

Minőség

A gyártók jelentős része benzin alapú (műanyag) festéganyagokat használ, amelyek „ragasztva“ vannak a pólók felszínére. Ezáltal durva felület jön létre és ráadásul toxikus anyagokat is tartalmaznak. A mi pólóink gyártásánál csakis a legminőségibb, víz alapú festékanyagok kerülnek felhasználásra, melyek biztosítják mintáink fotorealisztikus tökéletességét. A festéket egyenesen az anyagrostokra visszük fel, ezáltal mosás hatására sem enged fel vagy fakul ki.

Tartás

Pólóink 100%-os előkezelt pamutból készülnek (ahogyan a pólót összetartó rostok is). Ha a pólót helyesen, az útmutató szerint, hideg vízben mossuk, akkor nemcsak eredeti formáját, de a színét is hosszú évekig megőrzi.

Egészség

A The Mountain pólók 100% Oekotex bizonylattal rendelkeznek, amely világviszonylatban is az egyik legmagasabb szabvány. Ez bizonyítja, hogy a pólók nem tartalmaznak semmilyen kártékony kémiai anyagokat.

Környezet

Pólóink gyártása folyamán kizárólagosan víz alapú festékanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek teljes mértékben környezetbarátok. A gyártási eljárás folyamán be van biztosítva a föld, a levegő és a víz teljes védelme.