Dedoles aprópénz az UNICEF számára


Az UNICEF gyermekalap küldetése a rászoruló gyermekek segítése. A COVID-19 világjárvány ahhoz vezetett, hogy a harmadik világ országaiban megszakadtak vagy késve érkeztek a gyógyszer- és élelmiszer-szállítmányok beleértve az egészségügyi ellátás elérhetőségét. Közvetlenül fenyeget annak a veszélye, hogy a világjárvány következtében 6,7 millió éhező gyermekkel lesz több a világon. Közülük már most minden évben 3 millióan halnak meg alultápláltság következtében. De ennek nem kell így lennie.Sok olyan betegség van a világon, amit nem tudunk gyógyítani. Viszont az alultápláltságtól szenvedő gyerekek 95%-át egy egyszerű és olcsó program segítségével meg tudjuk gyógyítani!

Az UNICEF speciális mogyoróalapú terápiás táplálékot használ a gyermekek akut alultápláltságának gyógyítására, amit a gyerekek közvetlenül a zacskóból tudnak enni. Nem igényel hűtést, nem kell vízben feloldani (amely a kritikus területeken sok esetben szennyezett), és a gyermek azt saját maga vagy a szülő segítségével közvetlenül a zacskóból eheti.
Ebből 3 adag – reggelire, ebédre és vacsorára egy gyermek számára átszámítva mindössze 1 €.


Mi is szeretnénk segíteni az alultápláltság elleni harcban! Ezért úgy döntöttünk, hogy a 2020. november 1. és december 31. között begyűjtött aprópénz az UNICEF szervezetnek adományozzuk.


Köszönjük hozzájárulásaitokat!


További információk ITT

ITT is hozzá tudsz járulni