A fenntartható nyári kollekció második esélyt ad a műanyagoknak

Közeledik a nyaralások ideje. Tedd színesebbé a nyarat vidám fürdőruháinkkal, amelyek újrahasznosított poliészterből és poliamidból készülnek! A fenntartható anyagnak köszönhetően kevesebb új nyersanyagot használunk fel, és ennek köszönhetően a hulladék mennyisége is csökken. Ráadásul jó érzéssel fog eltölteni, hogy tettél valami hasznosat a bolygónkért.

Bali sokak álomnyaralóhelye. Mi is ezt a varázslatos helyet választottuk az idei nyári kollekció fényképezéséhez. Napjainkban azonban ez a varázslatos indonéziai sziget is küzd a rengeteg műanyaghulladékkal. A SungaiWatch Impact jelentése szerint évente 33 000 tonna műanyag kerül itt a folyókba. Ez a szám a növekvő népességgel és az emelkedő fogyasztással párhuzamosan évről évre növekszik.

Folyamatosan keressük az új, fenntartható anyagokat vidám termékeinkhez. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy folyamatosan javítsuk minőségüket, és meghosszabbítsuk az élettartamukat. Ennek is folytán az idei női és lány fürdőruha kollekció készítéséhez az innovatív Lycra X-life anyagot használtuk, amelynek köszönhetően a fürdőruhák ellenállóbbak a napfénnyel és a medencék vizében található klórral szemben. Egyúttal puha tapintásúak és rugalmasak, és tökéletesen simulnak a testhez.

A férfi és fiú fürdőruhák újrahasznosított poliészter anyaga műanyag palackokból és régi textilekből készül. Ennél azonban nem kevésbé fontosak a csomagolóanyagok sem! Igyekszünk a lehető legkevesebb anyagot felhasználni termékeink csomagolásához, és folyamatos innovációkat vezetünk be annak érdekében, hogy ne keletkezzen felesleges hulladék. A zárható tasakot, amelyben a fürdőruhát szállítjuk, újra felhasználhatod, például kisebb dolgok tárolására, amelyeket magaddal viszel a strandra.


Köszönjük, hogy újrahasznosított anyagokból készült termékeket vásárolsz! Együtt így kíméljük a természeti erőforrásokat, és csökkentjük a hulladék mennyiségét.