A fenntartható nyári kollekció második esélyt ad a műanyagoknak

Közeledik a nyaralások ideje. Tedd színesebbé a nyarat vidám fürdőruháinkkal, amelyek újrahasznosított poliészterből és poliamidból készülnek! A fenntartható anyagnak köszönhetően kevesebb új nyersanyagot használunk fel, és ennek köszönhetően a hulladék mennyisége is csökken. Ráadásul jó érzéssel fog eltölteni, hogy tettél valami hasznosat a bolygónkért.

Bali sokak álomnyaralóhelye. De még ez a varázslatos indonéziai sziget is rengeteg műanyaghulladékkal küzd, és ez az egyik olyan példa, amely arra inspirált minket, hogy újrahasznosított anyagokból készítsük el nyári kollekciónkat. A SungaiWatch Impact jelentése szerint évente 33 000 tonna műanyag kerül itt a folyókba. Ez a szám a növekvő népességgel és az emelkedő fogyasztással egyetemben évről évre növekszik.

Folyamatosan keressük az új, fenntartható anyagokat vidám termékeinkhez. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy folyamatosan javítsuk minőségüket, és meghosszabbítsuk az élettartamukat. Ezért is választottuk az innovatív Lycra X-life anyagot az idei fürdőruha kollekciónk alapanyagaként, amelynek köszönhetően a fürdőruhák ellenállóbbak a napfénnyel és a medencék vizében található klórral szemben. Egyúttal puha tapintásúak és rugalmasak, tovább tökéletesen simulnak a testhez.

A férfi és fiú fürdőruhák újrahasznosított poliészter anyaga műanyag palackokból és régi textilekből készül. Ennél azonban nem kevésbé fontosak a csomagolóanyagok sem! Igyekszünk a lehető legkevesebb anyagot felhasználni termékeink csomagolásához, és folyamatos innovációkat vezetünk be annak érdekében, hogy ne keletkezzen felesleges hulladék.


Köszönjük, hogy újrahasznosított anyagokból készült termékeket vásárolsz! Együtt így kíméljük a természeti erőforrásokat, és csökkentjük a hulladék mennyiségét.