Karbantartás

The Mountain

• Mosás előtt a pólót mindig fordítsa ki.
• A pólót 30°C-on mossa. Így megkímélheti a színek élénkségét.
• Ne használjon szárítógépet.
• Ne használjon fehérítőszereket és erős, kémia alapú tisztítószereket. A fehérítés káros hatással lehet a mintára.
• A pólók nem igényelnek speciális vasalást.

A pólók az első mosás folyamán színt engedhetnek, hiszen batikoltak. A szín tehát ebből ered, nem a minta fakulása az oka. A szín fixálása céljából egy hasznos tanács: első mosás előtt áztassuk be a pólót langyos vízbe és adjunk hozzá egy kis ecetet. Az ecet stabilizálja a batikfestéket, így védi a pólót a kifakulástól.

Lotus Leggings, Mr.Gugu és Miss Go leggingsek és Spiral Direct leggingsek

Edzés és sporttevékenység esetén az a normális, ha az emberi test izzad. Ez egy természetes jelenség, de bizonyos körülmények között megfázást okozhat, ezért fontos a hőszabályozás. Ez lehetséges például a funkcionális ruházatok segítségével. A funkcionális ruhák biztosítják a szervezet megfelelő hőháztartását - szárazon és melegen tartanak. Ez elsősorban olyan szálaknak köszönhető, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy csak minimálisan nedvesedjen át, és  biztosítas a izzadság gyors elvezetését a további rétegbe vagy a levegőbe. * Minden Lotus Leggings, Spiral Direct, Mr. Gugu és Miss Go leggings a funkcionális ruházat kategóriaba tartozik. Az anyag hosszú élettartamának és maximális funkcionalitásának biztosítása érdekében kövesse ezeket a gyakorlati tanácsokat:

  • A legginsekre a következő szabályok vonatkoznak: "kézi mosás" programon 30 ° C-on mossa azonos színű funkcionális ruházattal, amely nem tartalmaz cipzárakat és egyéb olyan részeket, amelyek károsíthatják a leggingset
  • mosáskor ne használjon öblítőt, mert puhítja és roncsolja a szálakat, így a nyomtatás elhalványulhat
  • ne szárítsa a leggingset szárítóban , csak természetesen szellőző helyiségben
  • A sporttevékenység után hagyja megszáradni a leggingset, hogy megakadályozza a baktériumok szaporodását a nedves környezetben, vagy azonnal mossa ki gyors programon

Halacskás párnak

Az édesvízi és tengeri halakat és állatokat formázó párnák kollekciójának darabjai puhák, kellemes tapintásúak, hipoallergén anyagból készültek és poliészter vattával töltöttek. Hogy megőrizzék alakjukat és hosszú élettartamukat, kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:

  • mossa kézzel, max. 30°C-oc vízben
  • ne mossa mosógépben
  • ne szárítsa szárítóban

Kézitáskák

Kézitáskák ökofilcből

Az ökofilc kézitáskák újrahasznosítható anyagból készülnek, pamut- és poliészter kombinációjából. A formájuk és a hosszú élettartam megőrzése érdekében kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat:

  • tisztításhoz vizes rongyocskát ajánlunk és maximálisan 40°C-os vizet
  • két hét alatt 1-2 alkalommal fújja be a táskát textíliára való impregnáló permettel, hogy vizálló maradjon és megőrizze az alakját, valamint így megakadályozza a szövet szöszösödését is.

 

Easy kézitáskák

A kézitáskák viaszolt poliészterből készülnek, ami által vízállóak és rugalmasak. A hosszú élettartam érdekében tisztításhoz vizes rongyocskát ajánlunk és maximálisan 40°C-os vizet.

  • Két hét alatt 1-2 alkalommal fújja be a táskát textíliára való impregnáló permettel, hogy vízálló maradjon

Műbőrből készült termékek karantartása

Kérjük, hogy ami a mosást illeti, a termék címkéjén található utasítás szerint járjon el. Általános ajánlások szerint a műbőrből készül terméket nedves ronggyal kell tisztítani. Nehány esteben lehetséges a kézi mosás is, illetve mosógépben történő mosás kézi mosás programon. Mindig a címkén található információk szerint kell eljárni.

A kellemetlen szagok elkerülése érdekében a terméket 3-5 órán keresztül egy árnyékos levegőztetett helyen hagyja száradni. A levegő felszabadítja a szagokat és a termék ismét tiszta illatú lesz. Az erősebb szagok eltávolítása érdekében újjon a termék belsejébe textil illatosítót, majd hagyja szellőzni, a terméket ,vagy helyezze egy lezárt zacskóba pár órára. Ne fújja a textil illatosítót közvetlenül a műbőrre!

A műbőr vasalását csak törölköző vagy más vastagabb anyagon keresztül ajánljuk, gyengébb hőmérsékletű programon és GŐZ NÉLKÜL! A vasalót soha ne hagyja egy helyen túl sokáig, inkább tolja tovább és később térjen vissza erre a helyre.