Kézbesítés karácsonyig

  • Az oldalon elérhetőnek jelzett termékekre 2018. december 16. 23:59-ig leadott rendeléseket gond nélkül kézbesíteni tudjuk karácsonyig.

  • A konkrét kézbesítési határidőket az alábbi táblázatból tudhatod meg.

Megrendelés megerősítésének napja Kézbesítési határidő
December 16. (23:59-ig) kézbesítés legkésőbb 12.20-ig
Mikor kapom kézhez a csomagomat?

Ha a feljebb jelzett, karácsony előtti kézbesítést garantáló utolsó lehetséges rendelési dátum előtt rendeltél, Rendelése valószínűleg még Karácsony előtt kézbesítésre kerül.

Konkrét termék pontos kézbesítési dátumát a termék oldalán találod meg.A kosaramban szereplő termékeknek különböző a kézbesítési határidőjük. Mikor fogom megkapni a csomagomat?

Amennyiben több, különböző kézbesítési határidővel jelölt terméket rendelsz, a csomagodat egyben küldjük el, és érkezésére a legkésőbbre jelzett kézbesítési időben számíthatsz.

Amennyiben a korábbi kézbesítési határidővel rendelkező terméket hamarabb szeretnéd kézhez kapni, azt javasoljuk, hogy készíts két külön megrendelést.⚠️ Gyors csere / visszaküldés Karácsony előtt

Biztos akar lenni abban, hogy a Dedoles termékek örömet szereznek a fa alatt, de attól tart, hogy a szállítás után azt tapasztalja majd, hogy nem illeszkedik a méret, vagy egy más dizájnt szeretne inkább? A mi tippünk! A reklamáció helyett hozzon létre új rendelést és az eredeti terméket küldje vissza. Az összeget visszatérítjük számlájára. A folyamat gyorsabb és gond nélküli lesz.

Ajándékok és akciók

Ajándék tippekre lenne szükségem, tudtok ezzel segíteni?

Létrehoztunk a számodra egy ügyes ajándék kalauzt, ahol rengeteg tippet és ihletet találsz a idei karácsony legjobb és legkülönlegesebb ajándékaira. Keress ihletet itt.


Lesznek különleges ajánlatok, vagy kedvezmények a karácsonyi időszakban?

November és december folyamán tömérdek kedvezményes és speciális ajánlatunk lesz, szóval azt javasoljuk, hogy kövess minket figyelemmel az oldalon vagy a Facebookon, illetve feliratkozhatsz az e-mailes hírlevelünkre is. Ezen kívül van egy Kiárusításnak szentelt oldalunk is, ahol a legalacsonyabb áron tudsz hozzájutni a termékeinkhez.


A megrendelésemet ajándékba szánom, van lehetőség ajándék csomagolást kérni?

Szabaduljon meg a gondoktól egy tökéletesen becsomagolt ajándékkal, mindössze 995 Ft-ért. Helyezze kosarába egy kifejezetten vidám zoknihoz és fehérneműhöz készített ajándékdobozt, amelybe becsomagolhajta az árut: Good Mood ajándék doboz - kicsiGood Mood ajándék doboz - közepes méret

Ajándékutalványok is szerepelnek a kínálatotokban?

Nem teljesen biztos az ajándék kiválasztásával? Nem gond, szeretteit ajándékutalvánnyal is megajándékozhatja. Több információért keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Email: szia@dedoles.hu 


A megrendelésem későn érkezett meg, vagy nem tetszett a megajándékozottnak. Módomban áll visszaküldeni?

A karácsonyi garancia értelmében a csomagodat a kézbesítéstől számított 100 napon belül visszaküldheted, és mi a teljes vételárát visszatérítjük számládra - tehát még akár márciusban is. A visszaküldésre és törlésre vonatkozó részletes információkért kattints ide.

További kérdések


Egyéb kérdésem van, hogyan tudom felvenni veletek a kapcsolatot?

Ha bármilyen egyéb kérdés merülne fel benned, akkor kérlek látogasd meg a Gyakran ismételt kérdések oldalunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt.


Tényleg a Jézuska hozza az ajándékokat?

Igen, valóban ő hordja. Tényleg, de komolyan.