Pulóver Amerikai ló 

Ideiglenesen nem elérhető

Termékleírás

MIBEN MÁSOK A MI TERMÉKEINK?

Minőség

A gyártók jelentős része benzin alapú (műanyag) festéganyagokat használ, amelyek „ragasztva“ vannak a ruházat felszínére. Ezáltal durva felület jön létre és ráadásul toxikus anyagokat is tartalmaznak. A mi termékeink gyártásánál csakis a legminőségibb, víz alapú festékanyagok kerülnek felhasználásra, melyek biztosítják mintáink fotorealisztikus tökéletességét. A festéket egyenesen az anyagrostokra visszük fel, ezáltal mosás hatására sem kopik le vagy fakul ki.

Tartás

Termékeink nagyrésze 100%-os minőségi pamutból készül. Ha helyesen, az útmutató szerint, hideg vízben mossuk őket, akkor nemcsak eredeti formájukat, de színüket is hosszú évekig megőrzik.

Egészség

A The Mountain termékek 100% Oekotex bizonylattal rendelkeznek (világviszonylatban is az egyik legmagasabb szabvány). Ez bizonyítja, hogy a pólók nem tartalmaznak semmilyen kártékony kémiai anyagokat.

Környezet

Pólóink gyártása folyamán kizárólagosan víz alapú festékanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek teljes mértékben környezetbarátok. A gyártási eljárás folyamán be van biztosítva a föld, a levegő és a víz teljes védelme.

[HASH_PROD_TABS_3ah2]

 src=

 

 Hossz (A)Bőség (B)
S72 cm52 cm
M76 cm55 cm
L77 cm59 cm
XL81 cm65 cm
2XL82 cm69 cm

Hogy állnak a pulcsik?
Pulcsijaink lazább szabásúak és lehetséges, hogy fél esetleg egy számmal nagyobbak. Ajánljuk, hogy otthon mérd át, vagy egy számmal kisebb méretet válassz, mint amelyet általában hordasz. Abban az esetben ha pólóból az M-et hordod, akkor a pulcsiból az S méretet ajánljuk. Mellben a pulcsik szélesebbek.

Kicserélhetem a méretet más méretre?
Természetesen,ha bármelyik terméknél rossz méretet választottál, ingyenes visszaküldheted vagy kicserélheted egy másik méretre.

[HASH_PROD_TABS_3ah2]
 • 75 % pamut, 25% poliészter
 • Egyenesen az anyagrostokra felvitt minták
 • A motívumok nem fakulnak ki és mosás hatására sem kopnak meg
 • Hosszú élettartam (évek)
 • EKO
 • Egészségre ártalmatlan (Oekotex bizonylat)
[HASH_PROD_TABS_3ah2]
[HASH_PROD_TABS_3ah2]
 • DPD futárszolgálat - 900 Ft (kézbesítés 4 munkanapon belül expedíciótól számítva)

Az utánvét pótddíja (futár): +149 Ft

[HASH_PROD_TABS_3ah2]

Ha az áru nem ül vagy nem töltötte be elvárásaid, probléma nélkül visszaküldheted 90 napon belül. Fordulatban visszaküldjük az új méretet ( másodszor nem fizetsz postaköltséget), vagy visszaírjuk számládra a pénzt.

Szállítás és visszaküldés

 • Személyes átvétel Csomagküldőn - 895 Ft 
 • Személyes átvétel Pick Pack ponton - 995 Ft 
 • GLS futárszolgálat - 1 495 Ft (kézbesítés 4 munkanapon belül expedíciótól számítva)
 • Postaköltség nélkül 19000 Ft felett


Ha az áru nem ül vagy nem töltötte be elvárásaid, probléma nélkül visszaküldheted 100 napon belül. Fordulatban visszaküldjük az új méretet (másodszor nem fizetsz postaköltséget), vagy visszaírjuk számládra a pénzt.

Cserére/ pénz-visszautalásra csak a viseletlen és fel nem bontott termékeket fogadjuk el eredeti csomagolásban. Higiéniai okokból nem fogadjuk el a felpróbált alsóneműket (boxeralsókat, alsógatyákat, női alsóneműt), fürdőruhákat, zoknikat.

Mérettáblázat


Termék kódja: 713381