Hogyan alakult a 2020-es Zoknis kihívás

Köszönjük, hogy velünk együtt ünnepeltétek az emberi egyediségetA Zokni kihívásnak köszönhetően minden évben ünnepeljük az emberi egyéniséget és egyediséget. Ez a Down-szindróma Világnapjával kapcsolatos, melyet március 21-én ünnepelünk. A szolidaritás és a Down-szindróma tudatának terjesztése érdekében e napon két különböző zoknit viselünk. 

Csatlakozhattatok ti is úgy, hogy megosztottátok a #zoknikihivas hashtaggal fotóitokat, melyeken különböző zoknit viseltetek, illetve úgy is, hogy Dedoles zoknit vásároltatok, mivel minden eladott pár vételárából pénzbeli adományt nyújtottuk a Down-szindrómás embereknek.


Hogy sikerült az idei zokni kihívás?

 3 737 635 Forintot sikerült összegyűjtenünk azon alapítványoknak, melyek a Down-szindrómás embereket támogatják.
 14 000+ ember osztotta meg fotóját a közösségi hálókon a #zoknikihivas hashtaggal.
 80 000+ ember többet tudott meg a Down-szindrómáról.
 10+ európai ország csatlakozott a zokni kihíváshoz.


Ebben az évben az volt a célunk, hogy 2 700 000 Forintot gyűjtsünk össze. A Ti segítségetekkel, akik márciusban nálunk vásároltatok Vidám zoknit, sikerült 3 737 635 Forintot összegyűjtenünk. Köszönjük! 

És ahogyan megígértük, a Szlovákiában működő Down-szindróma alapítványának a begyűjtött összegből 2 700 000 Forintot adományozunk. A fennmaradt 1 037 635 Forintot pedig a nemzetközi Down Syndrome International alapítványnak adományozzuk, amely a világ minden tájáról társítja és támogatja a Down-szindróma alapítványait és a Down-szindrómás embereket.

Megint sikeresen magunk mögött tudjuk a Zokni kihívást és ez csakis nektek - a vásárlóinknak köszönhetően. Ezért egy hatalmas KÖSZÖNÖM-mel tartozunk. Támogatjuk egymást. Örülünk az apróságoknak is. És továbbra is összefogunk a jobb holnap érdekében.