Hento Toto x Dedoles

A Dedoles egy kivételes, limitált zokni kollekcióval érkezik. A HENTO TOTO befogadó kreatív márkával együttműködésben készült, amely szellemi fogyatékossággal élő, ügyes művészeket hoz össze hivatásos grafikusokkal, tervezőkkel és illusztrátorokkal.

 

"Az értelmi fogyatékossággal élő emberek gyakran szeretnének dolgozni, de nem mindig van rá lehetőségük, és nem is kapják meg. Örülök, hogy a HENTO TOTO márkával való együttműködésünkkel egy olyan egyedülálló munkaintegrációs koncepciót tudtunk támogatni, amely más szervezetek számára is inspirációt jelenthet." Jana Hrubcová, a Dedoles fenntarthatósági menedzsere.

Hét ügyes kezű rajzoló mintákat tervezett, amelyekkel a továbbiakban a Dedoles tervezők dolgoztak, így született meg ez a limitált vidám zoknikollekció.

A Hento Toto kreatív márkáról

A HENTO TOTO befogadó kreatív márka a munka integrációjának innovatív modelljét képviseli. Értelmi fogyatékkal élőket alkalmaz rajzolóként, akik hivatásos grafikusokkal, tervezőkkel és illusztrátorokkal dolgoznak együtt. A szervezetet a Volt egyszer egy ember polgári társulás képviseli, amely 2006 óta segíti az értelmi fogyatékkal élőket.

www.instagram.com/hento_toto_official/

www.hentototo.sk