Dedoles apró a WHO számára

A koronavírus-járvány miatt 2020. 03. 16-tól 05. 31-ig ideiglenesen megváltoztattuk a gyűjtés célját, és az összegyűjtött összeget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjának adományozzuk, hogy a koronavírus-járvány elleni harcban segítsünk. Így összesen 55 830 euróval (19 283 179,53 forinttal) támogattuk, amit nagyon köszönünk.


A koronavírus-járvány mindannyiunkat felkészületlenül ért. Az új helyzetre a Dedoles csapatának is azonnal reagálnia kellett.

Többek között úgy, hogy ideiglenesen más célra fordítjuk a Dedoles aprót. Normál körülmények között vásárlóink a faültetési projektünkhöz járulhatnak hozzá aprójukkal. Az aktuális helyzet miatt azonban úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen más célra fordítjuk az összegyűjtött összeget. Mivel a Dedoles jelenleg már több mint 20 európai országban van jelen, a leghelyénvalóbb megoldásnak az tűnt számunkra, hogy az apróból összegyűlt pénz 100%-át az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjába küldjük, és így járuljunk hozzá a koronavírus-járvány elleni küzdelem hatékonyabbá tételéhez. A Dedoles megduplázta az összegyűlt összeget!