Dedoles apró a WHO számára

A koronavírus-járvány miatt 2020. 03. 16-tól 05. 31-ig ideiglenesen megváltoztattuk a gyűjtés célját, és az összegyűjtött összeget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjának adományozzuk, hogy a koronavírus-járvány elleni harcban segítsünk. Így összesen 55 830 euróval (19 283 179,53 forinttal) támogattuk, amit nagyon köszönünk.


A koronavírus-járvány mindannyiunkat felkészületlenül ért. Az új helyzetre a Dedoles csapatának is azonnal reagálnia kellett.

Többek között úgy, hogy ideiglenesen más célra fordítjuk a Dedoles aprót. Normál körülmények között vásárlóink a faültetési projektünkhöz járulhatnak hozzá aprójukkal. Az aktuális helyzet miatt azonban úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen más célra fordítjuk az összegyűjtött összeget. Mivel a Dedoles jelenleg már több mint 20 európai országban van jelen, a leghelyénvalóbb megoldásnak az tűnt számunkra, hogy az apróból összegyűlt pénz 100%-át az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapjába küldjük, és így járuljunk hozzá a koronavírus-járvány elleni küzdelem hatékonyabbá tételéhez. A Dedoles megduplázta az összegyűlt összeget!

Hasznos információk:

Csomag kézbesítése:
A csomagokat házhoz szállítjuk futárral. Óvintézkedések miatt ideiglenesen töröltük a személyes átvétel lehetőségét az átvevőhelyeken.


Hogyan készülj fel a csomag átvételére?
Azt ajánljuk, hogy a csomag átvételekor viselj szájmaszkot. A csomag átvétele után ne felejts el kezet mosni. Tanácsos, hogy a rendelésnél bankkártyás online fizetést válassz, így a lehető leggyorsabban át tudod venni a küldeményt. Ennek köszönhetően a minimálisra csökkented az érintkezést más személyekkel.

Termékvisszaküldés és reklamáció
Több munkatársunk otthon maradt gyermekeivel. Ezért előfordulhat, hogy a reklamációk és a csomagok újraküldése a szokásosnál később kerül feldolgozásra. Emiatt a termékvisszaküldés vagy termékreklamációk/visszaküldés feldolgozásának határidejét 100 napra állítottuk be.

Munkatársaink biztonsága
Mindenkinek, akinek ezt a munkaköre megengedi, lehetővé tettük, hogy otthonról dolgozzon. A raktári munkavégzés esetében fokoztuk a megelőző higiéniai intézkedéseket, és növeltük a munkaterületek tisztításának és fertőtlenítésének gyakoriságát.


Sok egészséget, erőt és optimizmust kívánunk mindnyájatoknak. Együtt ez is sikerülni fog.

A Dedoles csapata