Ültesd el a ceruzádat - Kakukkfű

899 Ft
Raktáron
Kézbesítés 05.02

Termékleírás

Termék kódja: SPR0003

Ökologikus ceruza, amely kreativitást és örömet hordoz magában. A ceruza egy gyógynövényt rejt magában, amely csakis neked köszönhetően juthat napvilágra. Melyik gyógynövényt kedveled a leginkább? Válaszd ki a kedvenced! A ceruzákba bele van gravírozva a növények angol megfelelője.

Sprout olyan ceruza, amely növekedik. Amikor már túl rövid ahhoz, hogy írni lehessen vele, elég elültetni, és 2 héten belül egészséges növénykéd van!

 

  • GMO és peszticid mentes magot tartalmaz.
  • Ha a mag vízzel és földdel érintkezik, a ceruza lassan csírázni kezd.
  • Magas minőségű, kézzel gyártott ceruza fentartható módon kitermelt cédrus fából.
  • 100% természetes alapanyagok - ólom és toxikus anyagok nélkül
  • Ideális mindenkinek, aki gyakran kiírja a ceruzáit, és szereti a növényeket

IDEA


Sajnos olyan társadalomban élünk, amely könnyelműen pazarol, és gyakran értékes, még felhasználható cikkekkel tölti meg a hulladék kosarakat. A Sprout csapata ezért a következő kérdést tűzte ki magának: Mi lenne, ha a kiírt ceruzát a szemetes helyett felhasználnád, és valami szépet növesztenél ki belőle, így ráadásul valami jót is tennél a világ java érdekében.

Ez a kérdés ihlette a Sprout ceruzákat. És így megszületett az első növekedő ceruza a világon. Olyan ceruza, amelyből ízletes és illatos növényke nő ki.

A Sprout ceruzák egyfajta jelképek - jelképei annak, hogy törődünk azzal, hogyan használjuk a körülöttünk lévő tárgyakat. Fontos számunkra, hogy a bolygónkkal szívvel és odafigyeléssel bánjunk. Szimbólum, hogy egy apró szemléletváltás is nagy változásokat képes hozni a társadalom számára.

Hogyan működik?


Amikor a ceruza már túl rövid ahhoz, hogy kényelmesen tudj vele írni vagy rajzolni, elültetheted azt. Ezután pedig kényelmesen ízesítheted az egészséges menüdet a friss növények által.

A ceruzát termőfölddel feltöltött kis cserépbe kell elültetni. Fontos, hogy olyan helyre tedd, ahol elegendő napfényt kap, valamint lásd el elég vízzel. Rövidesen pedig kinő az illatos és ízletes gyógynövény, egyenesen otthon az ablakodban. Mert az apróságok igenis fontosak.

Szállítás és visszaküldés

  • Csomagküldő - 895 Ft 
  • Pick Pack Pont - 995 Ft 
  • GLS futárszolgálat - 1 495 Ft (kézbesítés 4 munkanapon belül expedíciótól számítva)
  • Postaköltség nélkül 19 000 Ft felett


Ha az áru nem ül vagy nem töltötte be elvárásaid, probléma nélkül visszaküldheted 100 napon belül. Fordulatban visszaküldjük az új méretet (másodszor nem fizetsz postaköltséget), vagy visszaírjuk számládra a pénzt.