Miért érdemes nálunk vásárolni?

 

10 ok, miért érdemes a Dedoles.hu -n vásárolni


1. Mi nem csak egy egyszerű internetes üzlet vagyunk. Igyekszünk az embereket közelebb hozni a természethez és így jobbá tenni cégünket. Tudjon meg többet a filozófiánkról itt.


2. A pólóink és pulóvereink Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek, nem tartalmaznak ártalmas vegyi anyagokat és hosszú élettartamúak. Ökologikusak az ECOZZ márkanevű bevásárlótáskák is - újrahasznosított PET palackokból készülnek.

3. Minket érdekel az Ön véleménye. Rendszeresen kérjük vásárlóinktól egy kérdőív kitöltését, melynek segítségével visszajelzést kaphatunk. A jelenlegi ügyfeleink 95%-a fejezte ki elégedettségét.

4. Ha a póló vagy a pulcsi mérete nem felel meg, akkor probléma nélkül kicseréljük azt.


5. Nálunk csak eredeti termékeket talál, semmiféle utánzatot.

6. 19 000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes.

7. A Facebook oldalunkon minden nap pozitív híreket teszünk közzé, így már több mint 311.000 követőnk van. :-)


8. Nekünk van a legszélesebb körű választékunk a legjobb áron. Ha netán megtalálja más magyar oldalon valamelyik termékünket olcsóbban, akkor kedvezményt kap tőlünk. Csak írjon nekünk bátran!


9. Folyamatosan új, egyedi termékeket hozunk önöknek. Legutóbbi termékeink a következők: 2018-as kollekció, rock és metál kollekció, Art kollekció és Leggingsek. Azonban még számos más érdekes termékkel készülünk.


10. Minden vásárlónk a vásárlása után egy kupont kap, amelyet felhasználhat az üzletünk újabb látogatásánál. Az örömből sosem elég, és úgy gondoljuk, ugyanez igaz a mi eredeti darabjainkra is. :-)