Miért érdemes nálunk vásárolni?

 

10 ok, miért érdemes a Dedoles.hu -n vásárolni


1. Mi nem csak egy internetes üzlet vagyunk, igyekszünk összekötni az embereket a természettel és így jobbá teni cégünket. Tudjon meg többet a mi filozófiánkról itt.


2. A pólóink és pulóvereink Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek, nem tartalmaznak ártalmas vegyi anyagokat és hosszú ideig kibírnak. Ökologikusak az ECOZZ márkanevű bevásárlótáskák is - PET palackokból készülnek.

3. Az Ön véleménye érdekel minket. Rendszeresen kérjük Önöktől egy kérdőív segítségével a véleményüket. A jelenlegi ügyfeleink 95%-a fejezte ki elégedettségét.

4. Ha a póló vagy a pulcsi mérete nem felel meg, akkor probléma nélkül kicseréljük Önnek.


5. Nálunk csak eredeti termékeket talál, semmilyen utánzatokat.

6. 19 000 Ft feletti vásárlásnál a szállítási költség ingyenes.

7. A Facebook-os oldalunkon minden nap pozitív híreket hozunk - és így már több mint 311.000 rajongónk van :-)


8. Nekünk van a legszélesebb körű választékunk a legjobb áron. Ha netán megtalálja más magyar oldalon valmelyik termékünket olcsóbban, akkor kedvezményt kap tőlünk. Csak írjon nekünk.


9. Folyamatosan új egyedi termékeket hozunk Önöknek. Utoljára ezeket 2018-es kollekció, rock és metál kollekció, Art kollekció és Legginsek. Azonban még számos más érdekes termékkel készülünk.


10. Minden vásárlónk a vásárlása után egy kupont kap, amelyet felhasználhat az üzletünk újabb látogatásánál. Az örömből sosem elég, és úgy gondoljuk, ugyanez igaz a mi eredeti darabjainkról is :-)